Energetische coaching of..

Voordat ik begon met Be Awareness heeft het even geduurd voor ik de juiste naam te pakken had. Wellicht ken je het wel. Wat dekt de lading en hoe vertaal je dat. Dan leg je het voor aan een aantal vrienden en dat maakt het soms alleen maar lastiger. Nog steeds merk ik dat de uitleg van wat ik doe vragen op kan roepen. Voor de een is het energetische coaching en voor een ander is het healing. Wat is het verschil dan tussen die twee? Korte antwoord: In resultaat is het hetzelfde. Beide termen roepen alleen andere associaties (vaak zelfs weerstand) op, afhankelijk waar je vandaan komt en welke overtuigingen je meeneemt. 

Daarom ben ik zo blij met Be Awareness. Vorige week pakte ik een boek op van Deepak Chopra, herontdek je lichaam hervind je ziel (aanrader). In de Nederlandse vertaling gebruiken ze de term ‘gewaarzijn’. Duurde even voordat ik de vertaling te pakken had in mijn hoofd. Google translate gaf uitkomst en de vertaling was ‘awareness’. Laat awareness of gewaarzijn nu precies de plek zijn van waaruit je werkt bij energetische coaching of healing. 

Vanuit het verbinden met awareness van je lichaam en de energie in je lichaam kun je alles wat je tegenkomt in je leven aanpakken en aangaan. Dit aanpakken noem ik dan energetisch werken. Er zijn zijn zoveel energetische werkvormen beschikbaar dat er altijd een werkt voor iedere situatie. Kijk voor jezelf maar eens welke vormen jij al wel eens gebruikt in het dagelijks leven. 


Picture by https://www.pexels.com/nl-nl/@fotios-photos

Boek alleen nog tweedehands te vinden