Werken met energie, hoe werkt dat?

 

Iedereen kan zijn of haar lichaam zien, voelen of ervaren. De meeste mensen weten ook wel hoe het is om veel of weinig energie te hebben. Je zit gewoon lekker in je vel, en niets is een probleem, er zijn alleen maar mogelijkheden. Of andersom, op sommige momenten heb je weinig energie en lijkt alles wat je moet doen te veel. Met deze energie die in je lichaam stroomt, werk je tijdens een sessie. Door de energie in de verschillende plekken in je lichaam te leren kennen en te ervaren, ontdek je mogelijkheden om jezelf beter in je vel /energie te zetten.  

 

De rol van de coach

Tijdens een sessie werk ik met geleide meditatie en ademhaling. Door meditatie is het makkelijker om verbinding te maken met je eigen lichaam. We zijn vaak druk in ons hoofd door alle dagelijkse zorgen en bezigheden. Mijn rol richt zich op het verschuiven van jouw aandacht van de buitenwereld naar de binnenwereld. Op sommige plekken zit te veel energie en andere plekken stroomt deze juist weer niet goed door. Met mijn eigen energie en handen voel ik deze plekken en ga samen met jou op zoek naar oorzaken en manieren waarop jij hier verandering in kunt brengen. 

 

Hoe is dat voor mij?

Wanneer je in verbinding bent met je eigen energie ervaar je de ruimte die je inneemt en ontdek je de impact van bijvoorbeeld mensen of situaties waarin je jezelf dagelijks bevindt. Voor de meeste mensen is een sessie erg ontspannend. Het is een vorm van ontspanning die ruimte creëert om te kunnen voelen maar ook los te laten. De meeste mensen zijn erg verbaasd dat ze zich zo ontspannen kunnen voelen tijdens een sessie. 

 

Ziekte en herstel

Ook bij ziekte kunnen energetische sessies een belangrijke invloed hebben op het herstelproces. Bij ziekte is het lichaam uit balans en zal zelf aan het werk gaan om te herstellen. Dit lukt doorgaans de hele dag door, maar bij ziekte lukt je lichaam het even niet. Dit herstel kun je ondersteunen door bewustwording van je eigen energie waardoor de energie gemakkelijker aankomt op die plekken waar dit nodig is. 

Meer informatie of afspraak